Време е за Шампионска лига, време е за редица решителни

...
 Време е за Шампионска лига, време е за редица решителни
Коментари Харесай

Прогноза за голове на Бернабеу

 Време е за Шампионска лига, време е за редица решителни мачове, които могат да донесат съществени изненади за едни и доста наслада за други.

ГАЛАТАСАРАЙ - МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД (ДНЕС, 19.45 ЧАСА)

Всичко или нищо за " алените дяволи ". Тимът на Ерик загар Хааг е притиснат до стената в Шампионска лига след серията незадоволителни резултати, включващи и поврат от Копенхаген при 3:4 в Дания. Тимът от " Олд Трафорд " падна и от турския гранд вкъщи, а в този момент би трябвало да завоюва непременно, с цел да запази късмет за излизане от групите. Победа за домакините пък ще ги тласне съществено към идната фаза, а положителната вест е, че те в никакъв случай не са губили в Истанбул от Юнайтед. 

Очакванията ни тук са свързани с попадения поради звездния състав на Галатасарай и нестабилната защита на гостите от Острова.

ПРОГНОЗА: ГОЛ/ГОЛ: 1.53

 

АРСЕНАЛ - ЛАНС (ДНЕС, 22 ЧАСА)

Домакините се нуждаят от точка, с цел да си подсигуряват присъединяване в идната фаза на шампионата. Срещу себе си " артилеристите " ще имат френската сензация Ланс, който никой не слагаше в сметките през миналата акция. За да затвърдят положителните усещания, " червено-жълтите " победиха против британския отбор вкъщи с 2:1 по-рано този сезон. 

Гостите към момента имат късмет за място на 1/8-финалите, само че за задачата ще би трябвало да се преборят със Севиля и ПСВ. Двата отбора въпреки всичко се намират в друга форма. Арсенал е непобеден вкъщи през сезона, допускайки единствено едно попадение в последните 4 срещи на " Емирейтс ". В същото време гостите от Франция имат 3 победи в последните си 8 мача във всички шампионати.

ПРОГНОЗА: 1.8

 

РЕАЛ МАДРИД - НАПОЛИ 

" Белия балет " към този момент си подсигури място на елиминациите, а единствено точка в този момент ще им подсигурява и първото място, което дава предпоставки за по-добър чоп. Гостите от Неапол занапред ще би трябвало да си завоюват правото да бъдат осминафиналист, само че и имат удобен задатък пред Брага. Много е евентуално Виктор Осимен да стартира като титуляр на " Бернабеу ", откакто се появи от скамейката против Аталанта при сполучливия още един дебют на Валтер Мадзари за 2:1 в Бергамо. Реал на Анчелоти не съумя да завоюва единствено един мач в Мадрид при 0:0 с Райо Валекано.

ПРОГНОЗА: ГОЛ/ГОЛ: 1.63
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР